Apotek

Hem Astrologi Tarot healing MSN Skype Om mig Apotek Fam rådgivning Gästbok
Landet runt Företag Priser Kontakta mig FOREVER Tipsa en kompis English French Arabic
Pris för konsultation.
800 Kr för en timme och 450 Kr för en halvtimme.
250 Kr för 15 minuter. Betalas i förskott.
Nu kan du betala med SwishSwish

Facebok
Amina  

Aminas apotek:                                                                              Copyright all rights reserved    

Aminas kursprogram

 

Den medeltida anatomin var i allra högsta grad infiltrerad av astrologiska betraktelsesätt var vid kroppsdelar antogs motsvara bestämda tecken i zodiaken eller djurkretsen. 

 

Amina Wettemarks har kvalifikationer inom astrologin för att se olika sjukdomstillstånd hos människor och djur, som gör henne till något av ett universalgeni.

 

Hennes medicinkunskap vilar helt och hållet från läran av shamanismen. Och gammal-orientaliska uppfattningen att alla sjukdomar åstadkommas av planeternas olika läge.

 

Men det kan också vara att onda andar och demoner som har kommit in i den sjukes kropp för att plåga henne/honom. Det gäller därför att förstå skillnaden, främst lära känna vad det är för ond ande som anfäktar dig, samt därefter fördriva den med rätt exorsism.  

 

Allt detta sker genom Amina Wettemarks naturmedel som tillverkas av medicinalväxter, rökelser, special ljus, kryddor, oljor och salvor som är sammansatta ämnen för olika bruk. Amina Wettemarks botningskur är främst inriktad på att motarbeta enskilda sjukdomssymtomer.

 

Dom här naturläkemedlen och godgörande örterna för kropp och själ, kan du beställa och köpa genom Amina Wettemark.

 

Du som är intresserad av att fördjupa dig i medicinska kunskaper så håller Amina Wettemark kurser inom i detta. Gå till knapp menyn "Aminas kursprogram" för mer info.

 bobb 56Nu kan du betala med SwishSwish

Copyright 2008 www.astrotarot.se.

Facebok

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS! Notepad++